Mammafika nummer två

I tisdags var jag på mammafika nummer två med fb-gruppen. Vi blev ett gäng på 10 pers som träffades inne på fullsmockade Condecco - planen var Brogyllen igen men där var fullt! Berodde troligtvis på att det var röd dag. Även denna fikastund var trevlig och drog ut på tiden - men kanske var vi lite för många. Även om vi hade ett stort runt bord så alla kunde se varann blev det svårt med så många - det blev fyra-fem stycken som höll låda medan resten höll sig i bakgrunden och lyssnade mer. Själv tillhör jag dem som inte tar plats, och inte heller orkar överrösta folkmassorna därinne. Man har mycket att säga, men låter det stanna i tanken. Sen var det sjukt varmt därinne så man blev snabbt trött. Väldigt roligt att träffa alla iaf (var bara en som jag träffat förut) och höra på allas historier! Sen fick jag äntligen träffat en tjej som jag pratat med lite här genom bloggen - hon var nog en av de första som kommenterade i början av graviditeten :) Får hoppas det blir fler fikor, i mindre skara.
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Jessie

Nämen, du har ju en blogg ju :D Jessie här, från mammagruppen :) Håller med om att det kanske är lättare att ha lite mindre fikor så alla får komma till tals. Vet ju själv att min käft kan gå rätt rejält... så vi får kanske dela upp oss lite mer helt enkelt :)

Svar: Nämen hej! Du bloggar också, vad kul =) Haha bara trevligt med folk som pratar, är inte lika duktig på det själv. Men kände igen mig mycket i dig, lite nojig för allting ;) Går gärna på fler mammafikor, men vi var kanske lite många som sagt.
Gravidresan

skriven

Kommentera inlägget här :