Vem är jag?

Tänkte att det var dags att berätta vem jag är! Känns som jag tagit mig ur den där anonyma fasen nu.Men istället för att skriva en lång presentation här kan ni kika in på min privata blogg: http://ulricalovisa.blogg.se (Har dock inte gått ut där än). När vi plussade och kom överens om att inget berätta förren i vecka tolv visste jag inte var jag skulle göra av alla tankar och känslor, och till slut tog mitt skriv-behov över och anonyma gravidresan.blogg.se föddes. Tanken var att jag skulle skriva här tills vi berättat, men jag trivdes så bra och stannade kvar =) Det var rätt mysigt att hålla det lite hemligt. Eller berodde det kanske på att jag haft så svårt att ta till mig graviditeten? När de första tolv veckorna gått skjöt vi på offentliggörandet till efter KUB-testet, när KUB-testet var gjort skjöt vi på det tills efter RUL... Men nu tänker vi inte skjuta på det mer - i nästa vecka är det offentligt att vi är gravida. Så många som redan vet ändå!
Som sagt - från början var nog tanken att jag skulle fortsätta skriva på min vanliga blogg efter några veckor, men nu känner jag snarare att jag vill fortsätta här - har ju skrivit så himla mycket! Det går knappast att sätta ihop till ett inlägg. Så efter lite eftertanke har jag bestämt mig för att forstätta blogga på två adresser under graviditeten, för att sedan skapa en helt ny när barnet är fött. Fördelen med två är att jag får gå in i min gravidhjärna och bara vara gravid på här Gravidresan, medan jag kan släppa allt det och vara vanliga ullis på Ulricalovisa.
Brukar beställa blogg-böcker till min privata blogg och tänker att det blir fint att beställa en bok om Gravidresan sen, som bara handlar om graviditeten ♥
 

Kommentarer :

#1: Johanna

Hej! Har läst din blogg (länge)nu, men brukar inte vara den som kommenterar.
Vad kul att du gett dig till känna!
Även kul att man fått en bild av dig och se vem du är. Jag trodde dels att du var brunett. Kul att få redan på att du pluggar till förskollärare. ;-)
/Johanna

Svar: Hej! Tack för din kommentar =)
Kul att hitta en förskollärare till :) fast är ju inte klar än som sagt. Lustigt hur man målar upp en bild av en person, undra vad det är som gör att man förställer sig ett visst utseénde? Läser själva några anonyma bloggar och kan tänka mig att bilden jag målat upp inte stämmer.
Gravidresan

skriven
#2: Maria

Vilken mysig blogg du har :) och stort grattis till gravidtitet och en liten flicka.

Jag plussade en dag efter dig och känner igen mig i mycket du skriver. Tror fortfarande inte riktigt på att jag är gravid och att allt ska gå bra trots att vi har sett bebis två gånger nu. Längtar så efter RUL den 21 oktober och hoppas att allt kommer att bli mer verkligt då!

//Maria

Svar: Tack för din kommentar =) Nu hittar jag till dig med, roligt att vi är i samma vecka.1 vecka kvar till RUL nu då, spännande! Det var väldigt skönt att göra den undersökningen. Ska ni ta reda på kön?
Gravidresan

skriven
#3: Ninni

Grattis Ullis. Jag undrar vart du brukar beställa dina bloggböcker ifrån? Velat göra samma - främst från graviditeten. Kram Ninni

skriven

Kommentera inlägget här :