Ge-kås shopping!

Under helgen åkte jag och tre tjejkompisar till Ullared för att shoppa loss på Ge-kås! Hittade inte så mycket bebisprylar - men lite fick jag köpt på mig! En nappflaska, två gulliga nappar, en ursöt snutte, en barnkudde och ett barntäcke samt ett babypåslakanset för sammanlagt 350 kr.
 
Hittade lite till bonusdottern med!
 
 

Kommentarer :

#1: Malin

Det är alltid kul att åka till Ullared. Ibland hittar man mycket och ibland lite mindre. Det var fina saker du köpte.Måste själv snart åka dit på shopping runda :)

skriven
#2: Angelica

Jag har aldrig varit på Ge-kås! Vi tänkte åka i sommar men pga illamåendet hade jag inte klarat av resan och nu klarar jag inte av att sitta ner längre än ca en timma i sträck så de är alldeles för långt att åka. De får bli när bebis är född helt enkelt!

Sv: Vad skönt att inte behöva oroa sig! Jag önskar jag också inte behövde oroa mig men jag får panik av att bara tänka på sjukhuset så tyvärr funkar de inte :( Jag hoppas också hemläxan hjälper, sitter och bevakar brevlådan varje dag nu i väntan på boken!

skriven
#3: Lilla Malin

Det var en lagom Malin-shopping. När vi var där ballade det nog ur lite men å andra sidan kommer vi använda allt vi köpte så, ja :) Jag köpte för övrigt samma påslakanset :)

skriven
#4: Tess

Det var mysigt!

Vill ha en ny magbild nu! 😊
Och glöm inte meddela mig vilket tyg du vill ha till babynestet. 😊

Svar: Ja det var det =) Tror det blir nåt av de tygerna jag hittade, ska skicka bild och info!
Gravidresan

skriven
#5: Lisa

Kan du inte skriva ett inlägg om dina tidiga gravidsyptom och lite så? :-) Nyfiken i en strut!

Svar: Menar du i samband med plusset? Hur jag anade att jag var gravid? Jag hade egentligen inte fler symtom än att mensen uteblev och brösten ömmade, har skrivit lite om det i kategorin "Plusset" så kika gärna in där =) Är du tidigt gravid nu?
Gravidresan

skriven
#6: Camilla mamma till snart 3 pojkar

Fin blogg 😊 när har du bf? Mvh Camilla

skriven
#7: Marika

Jag tyckte jag hittade hur mkt som helst där! Men det är väl beroende på vad man är ute efter, jag var ute efter precis allt! Allt från kläder, bebisgym, blöjhink till snuttefilt :) Shoppa då loss på 3000kr..

Svar: Ja säkert, och när man är där =) Lite sugen på att åka dit igen innan jul men vet inte om man kommer hinna
Gravidresan

skriven

Kommentera inlägget här :