Första inköpen

Efter rutinbesöket i måndags gick jag en stund på stan innan jag åkte hem, vilket resulterade i de första inköpen till bebis! Hur mysigt som helst att titta på bebiskläder, men av någon anledning har jag väntat med att kliva in på barnavdelningarna. Ville nog känna mig mer gravid först. Men även detta lilla steg gjorde allt mer verkligt =) Känslan väcktes nog hos Marcus med för två dagar senare frågade han om vi skulle åka och bebis-shoppa - så det blev lite kvällsshopping på ett köpcentra här i Göteborg <3
 
Så sött så man får ont i tänderna! 
 

Kommentarer :

#1: Sandra - mamma till Lykke

Gud så mycket sött ! Älskar leopard-kläderna. Har gått förbi dom flera gånger och varrje gång hoppas jag på att någon av mina vänner ska få en liten tjej så jag kan få köpa det. :)

skriven
#2: Maddo - Bebis i vår :)

Åh så gulligt! Jag är ju i V.19... men har inte börjat köpa nått ännu. Kommer nog vilja vänta lite till. Jag älskar leopardkläderna... de kommer nog jag vilja köpa avsett kön. Så fint :)

Svar: Man ska göra det när det känns rätt :) Det tycker jag absolut du kan göra!
Gravidresan

skriven
#3: Tess

Så söta! 💜

skriven
#4: H

Ååååh vad mysigt! Vilka fina saker:)

skriven
#5: Mot Ett +

Jag tror jag smälter, så sött!

skriven
#6: Liza

Förstår din känsla, men nu har du fått kliva in och strosa omkring och frossa i alla dessa små söta plagg! :)
Vilka fina kläder du köpte, ur söta! :)

skriven
#7: Maria

Åh, så underbart. Vilka fina grejer ni har hittat! Jag längtar så tills på tisdag och RUL. Om allt ser bra ut ska vi ut på shoppingrunda efteråt.

skriven
#8: Malin

Väldigt gulliga kläder!

skriven
#9: Malin

Jag dör så söta grejer :)

skriven
#10: Jenny

åh dom är ju så små och söta dessa babykläder!! Byxdressarna är helt underbara :)

skriven
#11: Angelica

Alltså! ÅH! Vart kommer bebisfilten ifrån?! Jag har inte hittat en enda filt jag gillat ännu men den där med pandorna var ju bara för UBERSÖT! Alla kläderna också såklart men åh filten var verkligen bedårande! Och de små sockarna, de är så sjukt söta när de är sådär små!

Svar: Svar: Bebisfilten är köpt på H&M, och det var ju inte längesen så borde finnas kvar =) Blev också förälskad i den, himla söt.
Gravidresan

skriven

Kommentera inlägget här :