Scrapbooking

Så länge sen jag scrapbookade nu, men vad roligt det är! Tänkte att jag skulle scrappa ett album till bebis som handlar om gravditeten och första tiden efter förslossningen. Sen får man se om man har tid! ;) Annars får det väl bli till att beställa fotoböcker.
En liten glimt av albumet hitills
 

Kommentarer :

#1: Lilla Malin

Vad fint! Åh, jag har massor med bilder som skulle behöva scrappas innan lilleman anländer men det är lite av en ekonomisk fråga också. Jag skulle nämligen behöva båda plastfickor och nytt album. Men det hade vart skönt att få undan lite!

skriven
#2: Erika- familjeliv, träning och inredning

Du är så himla pysslig! Så fin! Kram.

Svar: hihi tack =) Kram
Gravidresan

skriven
#3: Filippa

Mysigt 💕

skriven
#4: Malin

Det är kul att pyssla och du kommer hinna med att göra babyns första år bok också. Det är så viktigt att fylla i barnets första tänder och när den började krypa och allt annat som dop och vänner. Kul att göra en gravidbok något som jag inte ens tänkte på.

Svar: Ja jag hoppas det =) Men är rädd för att bilderna kommer ligga på hög här hemma som alla andra gör sen :/ Hur ska jag få tid sen när jag inte ens får ihop det nu? Men absolut roligt att ha så ska försöka ta mig tid att pyssla då och då =)
Gravidresan

skriven
#5: Maria

Åh, så fint du gör. Önskar att jag också var pysslig, men jag är mer som barnen på jobbet. Ser helt okej ut i början men sen får jag hybris och så slutar det med att det ser ut som om någon försökt för mycket... Haha :)

Köpte dock ett babyalbum på Ullared för endast 40 kr med massa tillbehör till, så tänkte att jag ska våga mig på att testa. Blir det inte bra kan en ju bara slänga det.

skriven
#6: Ida Nilsson

Verkligen jättefint! Sådant är så roligt! Jag har en färdig bok här hemma som jag måste tag i snart om jag ska komma ihåg när jag kände de första fosterrörelserna osv. Det är så spännande!

skriven

Kommentera inlägget här :