Mammafika

I tisdags var jag på mammafika med ett gäng blivande mammor! Vi är samtliga medlemmar i en liten privat grupp på facebook där vi pratar och diskuterar kring graviditeten. Alla bor i Göteborg och har bf i mars/april. Jag misade första träffen för några veckor sen då jag var nere i Halmstad och passade Sessan, men nu var jag snabb att tacka ja! Lustigt nog hade alla som kom i tisdags missat den förta fika så alla var nya för varann. Vi blev ett litet gäng på 6 personer som mumsade kakor på "Brogyllen" - vi pratade magar, veckor, känslor, gravidkrämpor, bebisprylar, barnvagnar och allt där till =) Det blev aldrig sådär pinsamt tyst som det kan bli bland nya människor utan vi kunde prata på allihop - de fick praktiskt taget slänga ut oss vid stängning två timmar senare
 
(bild lånad av google)
 

Kommentarer :

#1: Angelica

Vad mysigt! Jag måste genast se om jag hittar någon sån grupp för Uppsala på fb! Jag vill också träffa massa blivande mammor ju!

Svar: Ja det är roligt att träffa andra i samma stad och situation =) Hoppas du hittar någon liknande grupp i uppsala =)
Gravidresan

skriven
#2: Emelie

Vad trevligt detta låter :) Jag bor i Göteborg och väntar mitt första barn i mars, hade varit trevligt att komma i kontakt med fler mammor, vart kan jag finna er? :) ha en fin kväll!

Svar: Vad roligt med fler =) dessvärre är det en hemlig grupp så jag måste bjuda in dig till den, vågar du lämna ut uppgifter till mig kan jag bjuda in dig :)
Gravidresan

skriven
#3: Malin -Gravid, mamma och Änglamamma

Åh så mysigt det låter! :)

skriven
#4: Josephine

Va kul initiativ! Ska se om jag lyckas hitta någon sån grupp för de som har BF i juni 2015 oxå! =)

skriven
#5: Ida

Hej! :) kul o läsa din blogg. O skulle gärna vilja hänga på gruppen, har ingen fb men skriver min mail så får du hemskt gärna höra av dig. Jag har BF i april 2015 men känner inga andra gravida så tänkte de kunde va kul om ja kunde hänga på er? :)

Svar: Ja absolut =) Du är välkommen! Jag kan försöka höra av mig när det planeras mammafika =) Är dags redan på måndag igen faktiskt om du vill haka på? 18.30 på Brogyllen vid brunsparken
Gravidresan

skriven
#6: Ida

Ja men nice :) det gör jag gärna :) ! Det är bara att dyka upp där då? Jag känner väl igen er på magarna? :P

Svar: Verkar som det är på väg att bli inställt idag :/ många sjuka etc. Du vågar inte maila mig ditt nr så kan jag höra av mg via sms om det blir av? ulrica.lindvall@live.se
Gravidresan

skriven

Kommentera inlägget här :